Tuesday, June 30, 2009

Kebaya Sulam Goyang

Selingan... RM150 sahaja... belum dijahit dan boleh lah pakai untuk raya kan... bru minggu lepas mel tengok di Amcorp Mall.. tak lah sebiji warna dia tapi harga nya RM350.... huhu memang tak mampu.. so siapa berminat .. email mel ya.. thanks





CLOSE-UP

Saturday, June 20, 2009

LILIN TIPU..

Lilin ni menggunakan beteri untuk menyalakannya, supaya ianya seakan akan lilin yang di tiup angin... Permukaan lilin yang licin memboleh kan anda melekatkan decal sekiranya ada berminat... Terdapat 2 saiz , satu RM12 & RM16 sahaja... belum termasuk kos pos..

















Thursday, June 18, 2009

Topiary Table Runner



Topiary Table Runner for 6 seater
RM 39

Tuesday, June 16, 2009

Tuesday, June 9, 2009

Wall Cabinet

WHITE WOODEN CABINET (WITH 2 GLASS DOOR)~ RM 310

tinggi 46cm
lebar 56cm
tebal 16cm






















WHITE HANGING CABINET WITH POT ~ RM 80
tinggi 46 cm
lebar 31cm
tebal15cm



3 TIER HANGING RACK ~ RM 150

50cm X36cm















FOLK ART CABINET ~ rm 150

Tinggi 46cm
lebar42cm
tebal10cm

Happy Holiday

Salam semua... sorry lah lama betul tak update blog .. sementara tunggu gambar barang baru.. ni mel nak share sikit gambar masa holiday di Bandung, tapi tak banyak sebab sibuk memanjang tak sempat sangat snap .... Happy Holiday semua...