Saturday, October 4, 2008

LATEST PRODUCT OF 14TH SEPT 2008



LATEST PRODUCT OF 4TH SEPT 2008


Friday, August 15, 2008

Hello From Mell

Hi.. lately ni.. memang mel jarang online.. tapi Insyaallah try to online waktu malam.. and reply semua message... tq semua..

Wednesday, July 23, 2008

Welcome To My World....

Semenjak menceburkan diri dalam online bisnes nih.. heheh inilah yang terhasil... sementara menunggu barang ini untuk di jual, Mel gantungkan dibilik nih.. bukannya apa kadang2 sesetengah barang decor nih.. akan rosak kalau dibiarkan bertindih.. seperti plague dan jam.. kalau ada warga wmc atau jiran yang datang ke rumah lagi senang Mel bawa jer kat bilik tu.. almaklum lah tak ada kedai.. hehe.. selamat mencuci mata ya...



Collections


RACK MH- 039 = RM 110
Tinggi = 31cm
Panjang = 59 cm
Lebar = 21 cm


CABINET MH - 039 = RM 198
Tinggi = 46cm
Panjang = 55cm
Lebar = 12 cm



MIRROR MH- 400 = RM 168 ( PICK UP ONLY)
Tinggi = 61 cm
Panjang = 41 cm

Tuesday, June 17, 2008

Rules Sets

RM 63 each




DECORATIVE ART PLAQUES





GEP OO66/ 67/ 68/ 69~ RM 79.90 each



AUT-0001AUL= RM 88.90size ~ 24 in X 6 in



AB- CC 3064 / AB- CC 3065 = RM 158.90 each

Mum's Home Deco

Terima kasih kerana sudi menjengok Mum's Home Deco .
Mum's Home Decor menawarkan produk-produk home decoration terutamanya peminat-peminat English dan sesiapa yang baru berminat untuk menghiasi rumah dengan English style ini.

Cara Penghantaran : Pada hari Isnin sahaja.
Menggunakan Kangaroo Worldwide Express.

Cara Pembayaran :
Maybank
Account maybank

CIMB bank
Account CIMB
Account holder = Melor binti Ripin

Email address : najuibhasan@yahoo.com

Harga tidak termasuk dengan kos penghantaran.